Mint ismert, a két héttel ezelőtti NB I-es fordulót követően hazájában is elismerően írtak a Kisvárdában játszó Anton Kravcsenko teljesítményéről, aki magabiztos védőmunkája mellett győztes gólt jegyzett a DVSC ellen, ennek köszönhetően pedig a zbirna.com beválasztotta őt a forduló csapatába, amelybe kizárólag ukrán nemzetiségű játékosok kerülhettek be az ukrán élvonalból és a külföldi bajnokságokból.

A 28 éves játékos az előző hétvégén a Budapest Honvéd ellen is a mezőny egyik legjobb teljesítményét nyújtotta, aminek következtében újfent helyet kapott a csakfoci.hu forduló válogatottjában, e mellett pedig a zbirna.com is ismét felfigyelt rá.

Kravcsenkóval kapcsolatban a lap megjegyzi, hogy két hete a gólja, ezúttal pedig a gólpassza miatt volt a kisvárdai győzelem főszereplője.

A hétvége ukrán álomcsapata (zbirna.com)

Andrij Pjatov (Sahtar Doneck) – Igor Perduta (Vorszkla Poltava), Anton Kravcsenko (Kisvárda), Igor Plastun (Gent), Bogdan Mihajilicsenko (FK Rosztov II) – Jevhen Sahov (Lecce), Roman Bezusz (Gent), Vitalij Bujalszkij (Dinamo Kijev) – Ilia Putria (Mariupol), Dimitri Kliobasz (Deszna), Artem Beszedin (Dinamo Kijev).

Fotó: www.zbirna.com