A Kisvárda Master Good II-ben az U19-es és U17-es labdarúgók kapnak majd jobbára helyet, hogy “minél jobban és minél előbb beleerősödjenek a felnőttfutballba” – írja az élvonal újonca Instagram-oldalán. A szabályok arra adnak lehetőséget, hogy mérkőzésenként három, 23 év feletti játékos léphet pályára a tartalékcsapatokban, a kisvárdai klub ezzel a lehetőséggel élni is kíván, vagyis az NB I-ben adott esetben meccsterhelés nélkül maradt futballisták közül hárman a vasárnapi megyei egyes mérkőzésen szerepelnek majd.

A csapat edzője Erős Gábor lesz, az ő munkáját Korolovszky György segíti – Erős az első csapat szakmai stábjának is tagja, így neki teljes rálátása lesz a két csapat mérkőzéseire, az egyes játékosok teljesítményére.

Élve a szabályok adta lehetőséggel, NB I-es klubként a Kisvárda benevezte a megyei I. osztályú bajnokságba második számú csapatát. A Kisvárda Master Good II-ben U19-es és U17-es labdarúgóink kapnak majd jobbára helyet, hogy minél jobban és minél előbb beleerősödjenek a felnőttfutballba. A szabályok arra adnak lehetőséget, hogy mérkőzésenként három, 23 év feletti játékos léphet pályára a tartalékcsapatokban, klubunk ezzel a lehetőséggel élni is kíván, vagyis az NB I-ben adott esetben meccsterhelés nélkül maradt futballisták közül hárman a vasárnapi megyei egyes mérkőzésen szerepelnek majd. A csapat edzője Erős Gábor lesz, az ő munkáját Korolovszky György segíti. Erős Gábor az első csapat szakmai stábjának is tagja, így neki teljes rálátása lesz a két csapat mérkőzéseire, az egyes játékosok teljesítményére. #hajravarda #mindigveletek

A post shared by Kisvárda Fc (@kisvardafc) on