Miriuta László vezetőedző ezúttal nem két sorra osztotta a keretet, és félidőben nem cserélte le a teljes csapatot – derült ki a kisvardafc.hu tudósításából. A kezdő játékosok közül így is csak Mihai Minca és Lucas játszotta végig a mérkőzést, utóbbi vélhetően azért, mert becserélése után néhány perccel Roman Karaszjuk megsérült, így őt hat perc játék után le kellett hívni a pályáról.

A meccsről szólva, nem volt túl eseménydús, az első helyzet Gheorghe Grozav előtt adódott, aki ollózó mozdulattal lőtt mellé. Másodjára már nem hibázott, Hugo Seco beadása után a védőkről lecsorgó labdát küldte a jobb alsó sarokba (0-1). Szöglet után Sztavrosz Cukalasz veszélyeztetett, kevéssel vétette el a kapu jobb oldalát. a A másik oldalon Rezes László megugrása okozott izgalmat, őt Rados Protics érte be, és állította meg szabálytalanul. A 17 méteres szabadrúgásból Polényi Gábor fölé lőtt. Proticsnak volt még egy veszélyes „spiccelése”, amit Jova Levente védett, a második félidőben pedig a tömeges és folyamatos cserék jelentettek eseményt. A végén Sassának volt egy kevéssel mellé szálló lövése, majd a hármas sípszó előtt Szőr Levente fejését tolta fölé Jova.

Nyíregyháza – Kisvárda 0-1 (Grozav 33.)

Kisvárda: Minca – Hej (Melnik), Beriosz (Szőr), Kravcsenko (Rubus), Protics (Baranyai) – Cukalasz (Karaszjuk, Sassá), Lucas – Hugo Seco (Gosztonyi), Grozav (Ilics), Kovácsréti (Elek Ádám) – Tischler (Negrut)