I. félidő:

Egy-egy távoli lövéssel kezdtek a csapatok, előbb Skribek tüzelt, majd Mesanovic, de mindkét próbálkozás pontatlan volt. A 19. percben megszerezte a vezetést a Kisvárda: Navratil 13 méteres lövését Kálnoki-Kis már csak a gólvonal mögül tudta kirúgni. Bognár elsőre nem ítélt gólt, de némi videóbírózás után a játékvezető megadta a találatot (1-0).

A 29. percben ismét a játékvezető került főszerepbe: Dombó elütötte a labdád Meshack elől, de a bíró meglepetésre 11-est ítélt. A VAR kihívta, hogy nézze meg a jelenetet, majd miután ez megtörtént, visszavonta a büntetőt.

A 34. percben növelték előnyüket a hazaiak: Lesjak Navratil elé fejelte a labdát, aki 14 méterről Demjén felett a kapuba emelte a labdát (2-0).

II. félidő:

Waltner Róbert hármat is cserélt a szünetben, agresszívabb is lett a ZTE, amely az egyik padról beszállt játékos, Zimonyi lövésénél a szépítéshez is közel járt, de Dombó nagyot védett az 50. percben.

A vendégek mezőnyfölényben futballoztak, de a hazai kontrákben végig benne volt a veszély. A 74. percben el is döntötte a Kisvárda a találkozót. Két cserejátékos hozta össze a mindent eldöntő gólt: Zlicic adott nagyszerű lőtt passzt Camajnak, aki balról befelé húzott, becsapva őrzőjét is, majd 18 méterről a kapu bal oldalába tekert (3-0).

És ezzel még nem végzett a cserejátékos: a montenegrói légiós a 83. percben Ötvös indítása után gurított a kapuba (4-0), majd újabb három perc elteltével Hej centerezését pofozta a hálóba 5 méterről (5-0). Mesterhármas 12 perc alatt!

A Kisvárda 5-0-s sikerével ismét átvette a vezetést az OTP Bank Ligában – folytatás az egy meccsel kevesebbet játszott és jelenleg “trónfosztott” FTC ellen…

OTP Bank Liga, 11. forduló:

Kisvárda – ZTE 5-0 (Navratil 19., 34., Camaj 74., 83., 86.)

Kisvárda: Dombó – Hej, Cirkovic, Prenga, Leoni – Melnyik (Zlicic, 56.), Ötvös, Karabeljov – Navratil (Bumba, 81.), Mesanovic (Nagy M., 81.), Asani (Camaj, 69.)

ZTE: Demjén – Lesjak, Kálnoki-Kis, Bobál D. (Sebestyén, 76.), Gergényi (Huszti, 46.) – Sankovic, Bedi – Meshack, Spoljaric (Zimonyi, 46.), Skribek (Milovanovikj, 46.) – Koszta (Babati, 68.)

Később:

17:00: Puskás Akadémia-Bp. Honvéd – élőben itt!