A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették az OTP Bank Liga első és második fordulójának menetrendjét, a nyitókör első játéknapján a felcsúti Pancho Arénában “kettős rangadót” rendeznek.

Az MLSZ honlapjának szerdai tájékoztatása szerint a házigazda Puskás Akadémia csapata a Debreceni VSC elleni mérkőzését követően a felcsúti albérletben játszó címvédő MOL Vidi FC az újonc Kisvárda együttesével találkozik.

A jelek szerint a szezon elején ez egyszeri alkalomnak tűnik. Bár a 3. fordulóban is hasonló lenne a helyzet (a Mol Vidi FC és a Puskás is hazai pályán játszana ugyanabban a stadionban), úgy tudjuk, hogy éppen az ütközés elkerülése érdekében a Puskás Akadémia és ellenfele, az MTK felcserélheti a pályaválasztói jogot. Utóbbi egyesület hivatalos honlapján jelezte, hogy a cserét a két klub már kezdeményezte is az MLSZ-nél.

A módosítás a frissen feljutott MTK drukkereinek is örömteli lehet, hiszen így csapatuknak egy triplameccses hazai sorozatuk lehetne rögtön a szezon elején: a 2. fordulóban a Fradit, utána a Puskást, majd a Diósgyőrt fogadhatnák az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.