Antun Palic személyében újabb horvát labdarúgót szerződtetett az OTP Bank Liga NB I-be öt év után visszatérő Kaposvári Rákóczi.

A 31 éves támadó középpályás Zágrábban született, az NK Zagreb Akadémiáján kezdte el építeni karrierjét. A korosztályokat végigjárta, de felnőtt csapatban nem tudott bemutatkozni, így a Lucko, a Croatian Sesvete majd az Inter Zapresic csapataiban futballozott, mielőtt leigazolta az egyik legnagyobb horvát klub, a Dinamo Zagreb. A fővárosi gárdával két bajnoki és egy kupasikert könyvelhet el, bár csak öt találkozón jutott szóhoz. Ezt követően külföldre igazolt, előbb ciprusi AEK Larnaca csapatába, majd a Bangkok United együtteséhez, ezt követően pedig egy szezonra ismét hazatért a Krka gárdájához – írja a rakoczifc.hu.

2015 és 2017 között a Dinamo Bukarest labdarúgója volt, ahol 59 mérkőzésen ötször volt eredményes, majd egy belga kitérőt követően ismét a román fővárosi csapatban futballozott. 2018-ban igazolt Moldovába, a Sheriff Tiraspolhoz, ahol kétszer hódította el csapatával a bajnoki címet és egyszer a moldvai kupát.

A Transfermarkt által 400 ezer euróra (hozzávetőlegesen 135 millió forintra ) taksált Palic a horvát U19-es, U20-as és U21-es válogatott mezét is magára ölthette korábban.

Az NB I kiesőjelöltje bemutatta a téli szerzeményét, Nikolics egyre közelebb az új csapatához – hazai átigazolási hírek