Az NB I utolsó helyén álló Kaposvári Rákóczi FC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a szabadon igazolható Balázs Zsolt személyében újabb támadóval erősítette meg keretét, így a szakmai stábnak még nagyobb választási lehetősége nyílik a támadók terén.

A támadó a BFC Siófok ellen 2–0-ra megnyert edzőmérkőzésen már pályára lépett az újoncnál, sőt, egy gólpasszt is adott.

– Az elmúlt két évem nem úgy sikerült, ahogy szereztem volna – mondta Balázs Zsolt. – Szeretném újra azt a teljesítményt nyújtani, amit korábban, ezt pedig úgy gondolom, hogy Waltner Róbert keze alatt sikerülni. Régóta ismerem, még csapattársak is voltunk Zalaegerszegen, biztos vagyok bennne, hogy segíteni fog mindenben. A beilleszkedés könnyen ment, mindenki nagyon kedves, sőt több játékost korábbról is ismerek. Örültem, hogy kilencven percet tudtam játszani a Siófok ellen, ahol megpróbáltam a lehető legjobb teljesítményt nyújtani.

A 31 éves labdarúgó tagja volt a Budapest Honvéd 2016/17-es bajnokcsapatának, amelyben nyolc alkalommal lépett pályára a bajnokságban. Balázs a kispestieken kívül játszott a Kecskemét, a Paks, a Siófok, legutóbb pedig a ZTE együttesénél is, összesen pedig 220 élvonalbeli mérkőzésen szerepelt.