Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága február 27-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu híre szerint.

NB I

Barczi Dávid (Vasas) és Németh Milán János (Haladás) 1-1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– A FEB a Videoton FC- Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast, mint visszaesőt, szurkolói részéről tárgyak bedobálása és másokat megbotránkoztató magatartása (más sportszervezet és az ellenfél szidalmazása) miatt 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

– A FEB az FTC – Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartása (az ellenfél és más sportszervezetek szidalmazása) miatt 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

– Hegedűs Csaba (Vác) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

– Kondás Kristóf (DEAC) 1, Hesz Ádám (PEAC), mert túlzott mértékű erőbevetéssel buktatta ellenfelét 2, Pleszkáts Márió (Covritas), mint visszaeső 2, Bartal Bence (PEAC), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2, Constantino Vinas Alejandro (ETO), mint visszaeső 2, Fekete Viktor (Kazincbarcika) 1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– Üveges Katalin (Tolna-Mözsi) 1 soron következő női felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB I: Fontos kérdések dőltek el a következő szezon kapcsán – még korábban kezdődik a futballtavasz