A nyáron lejáró szerződésű játékosok közül Jaroslav Navrátil aláírta szerződéshosszabbítását, így a cseh szélső – azok után, hogy 2020 nyarán Kisvárdára érkezett – újabb időszakot tölthet Magyarországon – számolt be róla a klubhonlap.

– Az első itt töltött évem is nagyszerűen sikerült a csapat számára, most pedig még jobbak lettünk, és reményeim szerint megszerezzük a második helyezést. Innen már csak a bajnoki cím jelent előrelépést, de a viccet félretéve, nagyon bízom benne, hogy a következő kisvárdai időszakom is hasonlóan eredményes lesz, mint a mostani, amikor négy fordulóval a vége előtt is harcban állunk a nemzetközi kupát érő helyezésekért.

Természetesen az is nagyban hozzájárult a szerződéshosszabbításban, hogy minden bizonnyal ki tudunk lépni az európai porondra, és csupa pozitívummal szembesültem eddig itt, Kisvárdán

– mondta Jaroslav Navrátil, miután aláírta új kontraktusát. A cseh játékos ebben a szezonban alapembere a Várdának, 28 bajnokin lépett pályára és hat gólt szerzett.

Fradi: A korábbi Vidi-kupagyőztes csapatából szemelhettek ki középpályást – sajtóhír