A Honvéd fiataljai kezdték jobban a mérkőzést, a 21. percben Bíró kapufát lőtt. A 24. percben aztán Májer góljával már vezettek a kispestiek. A hajrában Bodrogi is eltalálta a kapufát, de több gól nem esett, a Honvéd 3-2-es összesítéssel jutott tovább. A mérkőzést mintegy 2500 néző látta a Bozsik Stadionban.

A Simon Miklós vezette Honvéd az orosz FK Krasznodarral játszik a következő körben, amely a kazah a Kajrat Almatit búcsúztatta 11-2-es (!) összesítéssel.

A felnőtt BL főtábláján szereplő 32 klub utánpótlás-csapatain kívül az előző évi UEFA-együtthatók alapján a legjobb 32 ország U18-as bajnoka is részt vesz az Ifjúsági Liga küzdelmekben, így került a mezőnybe a kispestiek korosztályos együttese.

A főtáblás gárdák fiataljai ugyanazon csoportbeosztás alapján küzdenek a továbbjutásért, mint a felnőttek. A bajnoki ágon két oda-visszavágós kört rendeznek, amely után a nyolc továbbjutó a másik ág csoportmásodikjaival küzd meg a 16 közé jutásért.

Honvéd – Sutjeska Niksic 1-0 (Májer 24.)

Honvéd: Berla – Bodrogi, Temesvári, Nagy, Kovács – Stoiacovici, Cseh (Soltész, 72.), Szendrei – Bíró (Szabó, 61.), Novák (Cipf, 84.), Májer