Így értékelt az érthetően dühös és csalódott Supka Attila, miután a Budapest Honvéd 2-0-ra kikapott a Progrés Niedercorntól, így 1-2-es összesítéssel búcsúzott az Európa Ligától.

Először is gratulálok a Niedercorn továbbjutásához – kezdte a szakember. – Nehéz mérkőzésre készültünk, tudtuk, hogy riválisunk mindent megtesz azért, hogy megszerezze a továbbjutáshoz szükséges gólokat. Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, rengeteg hibát vétettünk, az első negyedórában a kapusunknak köszönhettük, hogy nem kerültünk hátrányba. Utána kaptunk egy elkerülhető gólt, amelyet követően megvoltak a lehetőségeink, feljavult a játékunk, mi is eredményesek lehettünk volna.

Sajnos rossz döntéseket hoztunk, tudtuk, hogy be kell találnunk, de képtelenek voltunk élni a lehetőségekkel, így nem érdemeltük meg a továbbjutást – idézi a trénert a honvedfc.hu.

Progrés Niedercorn – Bp. Honvéd 2-0 (De Almeida, Marques 85.) – továbbjutott a Niedercorn (2-1)

Supka hozzátette, az sem segített, hogy már a találkozó előtt cserélni volt kénytelen, hiszen Gazdag Dániel combsérülése miatt nem vállalhatta a játékot.

Gazdag Dániel kiesésével nem volt olyan erős a középpályánk, mint a korábbi találkozókon. Nem tudtunk a megfelelő összeállításban játszani, nem voltunk elég frissek a hétvégi bajnoki után. Hetek óta sorozatban játsszuk a mérkőzéseket, nem olyan hosszú a keretünk, hogy mindig friss embereket tudjunk pályára küldeni.

Tort ülnek a Honvéd fölött Luxemburgban: “A magyarok azt hitték, könnyű lesz” – lapszemle