A koszovói Trepca elleni mérkőzéshez képest teljesen más összeállításban küldte pályára csapatát a Honvéd vezetőedzője, Supka Attila. Egyedül csak Lovric maradt meg az akkori kezdőben – olvasható a honvedfc.hu beszámolója.

A találkozó első gólját az orosz ligában 7. helyezett Ahmat Groznij szerezte meg, miután a 38. percben Roshi tizennégy méterről bombázott a jobb sarokba (0-1).

A második játékrészben a kispestiek egyenlíteni tudtak a 60. percben. Lanzafame végezhetett el szabadrúgást harminc méterről, kitette a labdát balra Kukocnak, aki remekül passzolt az új igazoláshoz, Tomás Kosúthoz, aki hat méterről a bal felső sarokba fejelt (1-1).

A gól után Kukoc és az első gól szerzője, Roshi összeszólalkozott, a játékvezető mindkét játékost kiállította. A 65. percben kishíján megszerezhette volna a vezetést a Honvéd, Bobál baloldalról belőtt labdáját Eppel elől nehezen mentették az oroszok. Negyedóra múlva ismét a kispestiek rohamoztak, de Lanzafame elől az utolsó pillanatokban mentettek a védők.

A találkozó végül 1-1-es döntetlennel zárult.

Felkészülési mérkőzés

Budapest Honvéd – RFK Ahmat Groznij 1-1 (Roshi 38., ill Kosút 60.)

Budapest Honvéd: Horváth – Heffler, Lovric, Kosút, Kukoc (Bobál) – Kamber, Gazdag – Banó-Szabó (Herjeczki), Lanzafame, Danilo – Eppel.