Amikor Skóciában a Ross Countynál véget ért a pályafutásom azon szakasza, felhívott a menedzserem és azt mondta, Magyarországról egy ambiciózus klub érdeklődik felőlem, és szeretnének odavinni. Nem sokat tudtam a magyarországi futballról, de jó kihívásnak találtam és a mai napig nem bántam meg, hogy a Honvédot választottam – kezdte David N’Gog a sportsport.ba honlapnak adott nyilatkozatát.

A 29 éves támadó szerint hamar be tudott illeszkedni a csapatba.

Nem volt problémám a beilleszkedéssel. Gyorsan elfogadott minden játékos, leginkább Djordje Kamber. Szerencsére semmivel sem volt problémám.

Budapest gyönyörű város, mind a játékosok és a személyzet tagjai is kedvesek velem. Nagyon örülök, hogy a Honvédban játszhatok – mondta az exliverpooli támadó, majd kitért szerb-bosnyák légiósra.

Biztos lehetsz benne, hogy többet mondok Kamberről. Nagyszerű ember, a csapatkapitányunk, nagyszerű srác és tényleg igazi profi, igazi vezetőtípus.

A sportsport.ba hozzáteszi, sokan úgy gondolják, N’Gog eltékozolta a tehetségét, és emiatt véget ért az ígéretes pályafutása. A játékos azonban ezt határozottan elutasította.

Egyáltalán nem gondolok még erre, nem ért véget a karrierem, még a mai napig sikerre éhesen játszok, és jelenleg boldog vagyok.