Talán nem túlzás kijelenteni, hogy élete legjobb szezonját futja a Budapest Honvéd saját nevelésű játékosa, Gazdag Dániel, aki a mostani NB I-es idényben eddig 26 találkozón 13 gólt lőtt és 5 gólpasszt adott. Honlapunk információi szerint nagy esélye lehet annak, hogy a 25 éves játékos karrierjében újabb fejezet nyílik a nyáron, hiszen légiósnak állhat.

A célállomás viszont némileg meglepő: a csakfoci.hu úgy tudja, hogy a magyar válogatott játékos az MLS felé veheti az irányt.

Egyik legfőbb kérője ugyanis az észak-amerikai bajnokságban szereplő Philadelphia Union, így könnyen előfordulhat, hogy a Dallas által az MTK-tól megvásárolt Schön Szabolcs után újabb játékos szerződik az NB I-ből az MLS-be rövid időn belül, így Sallói Dániellel (Sporting Kansas City) kiegészülve akár három honfitársunk is játszhat a ligában.

Az amerikai bajnokság átigazolási határideje még tart, ellenben a szezon már elkezdődött, így Gazdag megszerzését minél előbb szorgalmazná a Philadelphia, viszont úgy tudjuk, a játékos vélhetően csak azt követően szerződne az USA-ba, amint a Bp. Honvéd megőrizné az NB I-es tagságát.

Gazdagnak egyébként lehet esélye az Eb-szereplésre is, hiszen általában tagja Marco Rossi keretének, nemrégiben Andorra ellen megszerezte első gólját is a nemzeti csapatban.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: