I. félidő

A hétközi Magyar Kupa-meccsen 15 gólt szerző Puskás Akadémia abban a tudatban lépett pályára, hogy amennyiben nem kap ki a Budapest Honvédtól, úgy már nyolc bajnoki mérkőzésre nyúlik a veretlenségi sorozata, amivel klubrekordot dönt.

Az első nagy helyzet a hazaiak előtt adódott, a 3. percben egy szöglet után Henty fejesét rúgta ki Uzoma a gólvonalról a kapufa mellett állva, két perccel később viszont már a vendégek örülhettek: Gazdag ugratta ki Banó-Szabót, aki a kapussal szemben állva, hatalmas ziccerben lepasszolta a labdát a jobbról érkező Lanzafamének, az olasz támadó pedig az üres kapuba gurított (0-1).

Lanzafame vezető gólja

Lanzafame első labdaérintése vezetést ért a Honvédnak Felcsúton (0–1).Az olasz támadónak ez volt az 5. találata a bajnokságban, amivel Futáccsal holtversenyben harmadik a góllövőlistán.A meccset itt nézhetitek élőben: http://bit.ly/2PF13H6

Közzétette: M4Sport – 2019. november 2., szombat


A 23. percben aztán szerencsés körülmények között egyenlített a Puskás: Sós bal oldali beadása után Gyurcsó nem túl erős fejese megpattant és irányt változtatott Lovricon, Tujvel nem tudott hárítani, csak belekapott a labdába, 1-1. Hat perccel később is Gyurcsó veszélyeztetett, ekkor Knezevic indította remek labdával a szélsőt, aki a tizenhatoson belül a jobb oldalon, kissé kisodródva célba vette a jobb alsót, Tujvel azonban lábbal hárított.

Gyurcsó tréfás fejese

Gyurcsó fejese némi honvédos segédlettel vánszorgott a kapuba (1–1).Csakúgy, mint Lanzafame, Gyurcsó is az 5. gólját szerezte az NB I. mostani szezonjában.A meccset itt nézhetitek élőben: http://bit.ly/2PF13H6

Közzétette: M4Sport – 2019. november 2., szombat

II. félidő

Fordulás után a 49. percben a Honvéd dolgozta ki a második félidő legnagyobb lehetőségét: Aliji perdítése után Banó-Szabót került helyzetbe, aki addig szórakozott, míg Hegedüs a lábáról lelopta a labdát. Nem sokkal később már Lanzafame szabadrúgásától kellett tartani a felcsútiaknak, de a próbálkozása jócskán fölé szállt.

Egy óra elteltével visszább vettek a csapatok, helyzeteket alig alakítottak ki, ám a hajrát a kispestiek megnyomták, melynek meglett az eredménye: egy zseniális összjáték során Lanzafame passzolt vissza Gazdagnak, aki sarokkal kicselezte Knezevicet, majd közelről a kapu közepébe emelt (1-2).

Mesés Gazdag-gól

Ami szép az gyönyörű! 👏 ⚽ 🔥Gazdag Dániel vélhetően az őszi szezon egyik legszebb gólját szerezte a Puskás Akadémia ellen (1–2). 💪 A meccset itt nézhetitek élőben: http://bit.ly/2PF13H6

Közzétette: M4Sport – 2019. november 2., szombat


A kapott gól után a Puskás Akadémia próbált fogást találni a Honvédon, amely okosan ölte a játékot a hátralévő időben ,így maradt a 2-1-es kispesti győzelem, ezzel megszakadt a felcsútiak hét meccsen át tartó, veretlenségi sorozata.

Puskás Akadémia – Honvéd 1-2 (Gyurcsó 22., ill. Lanzafame 5., Gazdag 72.)

A meccs minden fontos pillanata percről percre itt!

Puskás Akadémia: Hegedüs – Huszti (Spandler 77.) Meissner, Hadzsiev, Nagy Zs. – Gyurcsó, Van Nieff, Knezevic, Sós (Kiss T. 65.) – Henty, Vanecek (Tamás N. 86.)

Honvéd: Tujvel – Batik, Lovric, Kamber (Kálnoki-Kis 91.) – Uzoma (Vadócz 70.), Banó-Szabó (Moutari 52.), Kesztyűs, Nagy G., Aliji – Lanzafame, Gazdag