Szerda délelőtt exkluzív információt közölt honlapunk az NB I-ben sereghajtó Budapest Honvéddal kapcsolatban: megírtuk, hogy forrásaink szerint a kispesti klub vezetői közölték a stábbal és a csapattal, hogy a hétvégi mérkőzésen kizárólag a győzelem elfogadható az MTK Budapest elleni fővárosi rangadón, minden más eredmény esetén Bódog Tamás vezetőedző távozik posztjáról.

Ezt az információnkat szerda délután a Honvéd ügyvezető igazgatója, Kun Gábor is megerősítette a klubhonlapon.

– Nagyon egyszerű a képlet. Hétvégén nyernünk kell, más eredmény esetén változtatásra van szükség

– nyilatkozta Kun, majd arra a kérdésre is választ adott, hogy az MTK elleni következő bajnokin Bódog Tamás irányítja-e a csapatot. – Igen, de ő is tisztában van azzal, hogy hétvégén csak a győzelem az elfogadható. Tapasztalt szakember, pontosan érzi és érti, hogy milyen elvárások vannak a Honvéd mindenkori edzőjével szemben.

Kun úgy folytatta, teljesen az eredmény miatt elkeseredett szurkolóknak, abszolút megérti, hogy mit éreznek, mert pontosan ugyanezeket érzi ő is.

– Elégedetlen, dühös, kiábrándult vagyok – de azt hiszem beszélhetek a teljes vezetőség nevében is – szóval frusztráltak vagyunk egy-egy vereség után. Mondjuk ki, szégyenteljes a mostani teljesítmény! Az előző szezonban a szurkolók buzdításának, kitartásának is köszönhettük a Magyar Kupa-győzelmünket, a mostani idényben is mellettünk álltak, és reméljük, állnak is a nehéz helyzetben. Miattuk is kötelező javítanunk! – mondta az ügyvezető.

És hogy mire lehet képes a Honvéd a szezon hátralévő részében?

– Nyilván sokkal többre, mint az első harmadában. Ígérgetni nem szeretnék, eljött a tettek ideje! – zárta mondandóját Kun.

Honvéd: Leegyszerűsödött Bódog helyzete, minden vasárnap dől el – a háttér és a részletek