Megegyezés: George F. Hemingway eladta a Budapest Honvédot – sajtóhír

Sajtóinformáció szerint a kispesti klub tulajdonosa megállapodott a labdarúgócsapat eladásáról. Hemingwa nem kívánta kommentálni az értesülést, a jövő hét folyamán várható a hivatalos bejelentés az ügyben.

Honlapunkon is beszámoltunk a hét elején arról a sajtóhírről, mi szerint egy nagy, távközlési technikával foglalkozó vállalat vásárolhatja meg a Budapest Honvédot George F. Hemingwaytől. A tulajdonos ekkor azt mondta, ha eladja a klubot, akkor aznap, amikor megtörténik, bejelentik egy közleményben, amelyben azt is elmondják, hogy kinek adta el a Honvédot.

Hivatalos bejelentés egyelőre nem történt,

ám az m4sport.hu információi szerint George F. Hemingway megállapodott a Budapest Honvéd labdarúgócsapat eladásáról.

A lap úgy tudja, beigazolódtak a korábbi sajtóhírek, miszerint a vevő a Szentes élvonalbeli férfi vízilabdacsapatát is támogató metALCOM Zrt.-hez közeli cégcsoport. Az m4sport.hu pénteken este telefonon kereste George F. Hemingwayt, aki azonban nem kívánta kommentálni az értesülést.

A cikk megemlíti, a jövő hét folyamán várható a hivatalos bejelentés az ügyben.

Hemingway 2006-ban érkezett a Honvédhoz, amely egyszer volt bajnok (2017), egyszer harmadik (2013), valamint kétszer kupagyőztes (2007, 2009), amióta a magyar-amerikai tulajdonos áll az élén. Az üzletember korábban többször is kijelentette, hogy ha megfelelő ajánlat érkezik, elgondolkodik a Honvéd eladásán, nemrég úgy fogalmazott, hogy 10 millió euró körüli vételár esetén hajlandó lenne tárgyalóasztalhoz ülni.