Az OTP Bank Liga soron következő fordulójában a Honvéd-Újpest találkozó 2018. december 15-én 19:30 órai kezdettel kerül megrendezésre, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a rendőrség korlátozásokat léptet életbe a stadion környékén – olvasható a Honvéd hivatalos oldalán a rendőrségi közlemény.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a két klub együttműködése alapján szervezett utaztatásra kerül sor, amely biztosítja az Új Hidegkuti Nándor Stadion gyors és biztonságos megközelítését. A mérkőzésre induló Budapest Honvéd-szurkolók részére, a Honvéd FC Kft. buszos utaztatást szervez, Budapest XIX. kerület Vak Bottyán úton található KÖKI Bevásárló központtól. A szervezett utazást igénybe vevő szurkolók részére a gyülekezés a KÖKI terminál előtt található Puskás Ferenc szobor előtt 17:00 órától történik. Innen a szurkolók autóbusszal történő indulására megközelítőleg 17:30 órakor rendőri biztosítás mellett kerül sor az Új Hidegkuti Nándor Stadionig.

Kérjük a mérkőzésre egyénileg, gépkocsival érkező hazai szurkolókat, hogy járműveikkel lehetőleg Budapest X. kerület Salgótarjáni utcában parkoljanak, a Pongrácz utca és Hungária körút közötti szakaszon. A kapuk már 17:30 órától nyitva lesznek, ezért kérjük, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak megtalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.