A honvedfc.hu oldalán megjelent keddi közlemény:

“Tisztelt Szurkolók!

Az elmúlt napokban több kérdést kaptunk utánpótlás központunkról, a stadionról, és általában a költözésünk témakörében. Most ezekre a kérdésekre reagálunk.

1.) A 2018/2019-es szezonra a bérleteket az MTK stadionba árusítjuk. Amennyiben valamilyen oknál fogva egy-egy mérkőzést még a Bozsik Stadionban kellene játszanunk, erre is fel vagyunk készülve, és ezt megfelelő módon rendezni fogjuk bérleteseinkkel.

2.) Az utánpótlásközpont átadásának határideje 2018. június 30. A tapasztalat azt mondatja velünk, hogy ilyen nagy projektek esetében előfordulhat, hogy az átadás időpontja valamilyen rajtunk kívülálló ok miatt csúszik. Elképzelhető, hogy június helyett csak július végén adják át az utánpótlásközpontot. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a szezon első mérkőzését, vagy, ha bejutunk az Európa Ligába, akkor az első hazai selejtező mérkőzést, még a Bozsik Stadionban játsszuk. Júniusban már sokkal okosabbak leszünk.

A Honvéd légiósa a Facebookon jelentette be aláírását, több klub is bejelentkezhet még Paintsilért – hazai átigazolási hírek

3.) Akárhogy történnek a dolgok, fogunk egy búcsúmérkőzést rendezni a Bozsik Stadionban. Erről megfelelő időben értesíteni fogjuk szurkolóinkat.

4.) Kérjük minden látogatónk türelmét, és ígérjük, hogy tájékoztatni fogunk mindenkit, ahogy a dolgok történnek. Változatlanul úgy gondoljuk, hogy minden tekintetben a honvedfc.hu az egyetlen hiteles forrás csapatunk ügyeit illetően. Kérjük, hogy továbbra is honlapunkat használják tájékozódás céljából.

Budapest Honvéd FC”