A dán élvonalban első helyen álló Midtjylland hivatalos oldalán számolt be arról, hogy a csapat Costa Rica-i válogatott támadója, Mayron George a Budapest Honvédnál folytatja pályafutását.

Mayron megérdemli, hogy játsszon és erre kiváló lehetőségnek tűnik, hogy a Honvédnál ismét játékba lendüljön, ezért mindkét félnek előnyös, ha a nyárig náluk folytatja pályafutását – mondta a klubhonlapnak Svend Graversen, az FC Midtjylland sportmenedzsere.

A 26 éves támadó 2018 nyarán igazolt Midtjyllandhoz, azonban nem tudott állandó játéklehetőséget kiharcolni magánnak, így tavaly nyáron fél évre a norvég Valerengához került kölcsönbe, ahol 10 tétmérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett.

Folyamatosan arra összpontosítunk, hogy a játékosok számára a legjobb keretet alakítsuk ki a fejlődésük érdekében. Biztosak vagyunk abban, hogy a Honvéddal kötött megállapodás Mayron előnyére fog válni – tette hozzá Graversen.

A 189 cm-es, jobblábas támadó 2014 nyara játszik Európában, többnyire Dániában játszott. Pályafutása során megfordult a görög és a norvég bajnokságban is. A dán első osztályban eddig összesen 93 meccsen 23 gólt rúgott.

A klubhonlap hozzáteszi, George azonnal csatlakozik az Antalyában edzőtáborozó kispesti klubhoz.

Honvéd: Itt az újabb erősítés – nagy visszatérőt jelentettek be