Péntek kora délután a Budapest Honvéd a hivatalos oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak Vadócz Krisztiánnal, így véget ért a 42-szeres válogatott középpályás harmadik kispesti korszaka.

– Így alakult ez a történet – kezdte Vadócz a klubhonlapon. – Kun Gábor ügyvezető igazgatóval már nyáron is abban maradtunk, hogy fél év után átbeszéljük, mi a helyzet, ami meg is történt decemberben, és végül úgy döntöttünk, hogy ez a közös időszak most fél évig tartott. Ha visszatekintek, működhetett volna még jobban ez a félszezon, szereztünk ugyan pontokat, jó arányban nyertük meg a meccseket, a játékban azért van hiányérzetem. Hogy megbántam-e, hogy nyáron a Honvédot választottam? Nem, sosem bánok meg semmit. Számomra tényleg a pontok gyűjtése az elsődleges, mivel több győzelmet arattunk velem, mint ahányszor nem nyertünk, így kabalának is jó vagyok. S bár valóban gyűjtöttük a pontokat, örüljünk is annak, hogy ennyi pontunk van, de ez még messze nem elég, lehet eső, lehet hó ebből a helyzetből.

Vadócz tavaly 13 évnyi légióskodás után igazolt haza a Honvédhoz, majd a nyár végén visszatért a hongkongi Kitchee-hez, ahonnan idén augusztus végén távozott és az idei őszi szezont már a kispestieknél töltötte, ahol összesen 11 tétmeccsen lépett pályára. Pályafutása során Franciaországban, Skóciában, Hollandiában, Spanyolországban, Dániában, Indiában, Svájcban, Ausztráliában és Hongkongban is megfordult.