Remek őszt zárt a második helyen telelő Budapest Honvéd csapatában a második NB I-es időszakát futó olasz Davide Lanzafame.

A korábbi utánpótlás-válogatott támadó előbb Détári Lajos, majd Puskás Ferenc klubrekordjának nyomába lépve előbb hét bajnokin talált be zsinórban, ott van a góllövőlista élmezőnyében, ráadásként három gólpassz is fűződik a neve mellé.

Nem meglepetés, hogy hosszabb ideje hallani, hogy már itthonról és külföldről is van érdeklődés iránta, de George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa egy hónapja úgy nyilatkozott a csakfoci.hu-nak, hogy csak visszautasíthatatlan ajánlat esetén ülnének le tárgyalni az esetleges kérővel, az NB I-en belül viszont biztosan nem adnák el a 29 éves támadót.

A játékos ügynöke, Matteo Materazzi a Tuttomercatoweb-nek nyilatkozott arról, hogy vannak is érdeklődők Lanzafame ügyében.

– Rendkívül keresett a játékos két országban, Szerbiában és Oroszországban is. Egy olyan futballistáról beszélünk, aki nagyon jól teljesít, több csapat is bejelentkezett már érte – nyilatkozta.