George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa a klub hivatalos Facebook-csatornáján, videóüzenetben beszélt Eppel Márton és Davide Lanzafame jövőjéről. Előbbi kapcsán megerősítette azt a honlapunkon is megjelent kedd délelőtti kazah hírt, miszerint Eppel Kazahsztánban van, és a játékosról a kispesti klub megegyezett a Kajrattal, így annak már csak a futballistával kell dűlőre jutnia. 

Lanzafaméval kapcsolatban pedig a következőket árulta el Hemingway.  

A klub több ajánlatot kapott Davidéra. Három komoly ajánlatunk van, és egy szereplő jelezte, hogy a hétvégéig vagy ad vagy nem ad ajánlatot. Davide világosan, minden kétséget kizáróan kijelentette, hogy amennyiben a klub megfelelő ajánlatot kap, ő szeretne menni.

Miért? Davide szereti a Honvédot, de 31 éves, úgy gondolja van még 3-4 jó éve, és szeretné megkeresni azt a pénzt, amit eddig nem tudott. Mi ezt az összeget a legnagyobb áldozattal sem tudjuk kifizetni. (…) Egyelőre nem kaptunk olyan ajánlatot, amit elfogadnánk, tehát elméletben lehetséges, hogy Davide a következő évben is nálunk folytatja.

Azért tartom ezt nem valószínűnek, mert egy-két ajánlat nincs olyan messze attól, amit mi elképzelünk. Hallani lehetett, hogy valaki ajánlott állítólag 500 ezer eurót. 500 ezer euróért nem adjuk el Lanzafamét, mert a klubnak többet ér.

(…) Még egy-két ajánlat minden valószínűség szerint befut a közeljövőben. Az olyan klubhűség, ami volt Puskás, Bozsik, Albert vagy Göröcs idejében, megszűnt. (…) Akárhova is megy, legyen ez külföld, a Ferencváros, a Videoton vagy más csapat, tiszteletben kell tartani a döntését.  

Hemingway teljes üzenete

Üzenet a Szurkolóknak

Üzenet a SzurkolóknakNapok, hetek óta téma, hogy mi lesz a Honvéd két kiváló támadójának, Eppel Mártonnak és Davide Lanzafaménak a sorsa. George F. Hemingway, klubunk tulajdonosa az alábbi videóüzenetben mondja el, mi a helyzet az NB I előző szezonjának leggólerősebb csatárduóját illetően.

Közzétette: Budapest Honvéd FC – 2018. június 26., kedd