Pattanásig feszültek az idegek az OTP Bank Liga 12. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A Honvéd-DVTK meccs 92. percében a csereként beálló Mirko Ivanovski durvaságát büntette második sárga lappal a játékvezető, majd nem sokkal később a negyedik játékvezetőhöz indulatosan szóló Feczkó Tamást, és a meccsen második (az idényben hetedik) sárgáját begyűjtő Giuseppe Sanninót is az öltözőbe küldte.

Három piros lap másfél perc alatt

Izgalmas vége lett a Honvéd-Diósgyőr összecsapásnak, hiszen a 90. perc után öt sárga lapot és három pirosat osztott ki a játékvezető. Utóbbiakból valamenyit reklamálásért, ráadásul kettőt az edzők kaptak.

Közzétette: M4Sport – 2019. november 9., szombat

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a Honvéd mestere, Giuseppe Sannino megszólalt az esettel kapcsolatban.

Én egy vulkanikus alkat vagyok, és hadd szögezzem le, amikor szenvedélyes vagyok a kispad előtt, sohasem a játékvezetők ellen érvelek.  Tisztelem a játékvezetőket és tisztelem az ellenfelet is. Edzőként ugyanakkor mindent bele kell adnom, hogy segítsem a játékosaim. Sajnos itt a szabályokat rigorózus módon követik. Amikor Olaszországban is eltiltottak, mindig a technikai zónát átléptem, elnézést szeretnék emiatt kérni. Semmi bajom a játékvezetőkkel, és a tartalékbíróval sincs problémám.

Feczkó Tamás is egyetértett edzőtársával abban, hogy a felfokozott hangulat miatt lehetett volna elnézőbb a bírói stáb.

– A kiállításommal kapcsolatban a negyedik játékvezetőtől kell megkérdezni, mi történt. Nem biztos, hogy a negyedik játékvezetőnek mindent meg kell hallania. Úgy gondolom, ha a 92. percben elveszítem az egyik meghatározó támadójátékosomat egy kiállítás miatt, akkor mindkét edző felfokozott hangulatban van a mérkőzés végén.