A Puskás Ferenc iskola és a Bozsik Stadion után szombattól újabb kerületi létesítmény viseli egy kispesti legenda nevét. Az újjáépített KAC-pályának mostantól Tichy Lajos a névadója, miután szombaton ünnepélyes keretek között avatták fel a kispesti Katona József utcában a Tichy Lajos Sportcentrumot – írja a honvedfc.hu. Gajda Péter kispesti polgármester ünnepi beszéde után Kozma Mihály a Honvéd legendája, Tichy Lajos özvegye és lánya, valamint a polgármester közösen leplezték le a Kristóf Lajos szobrászművész által készített mellszobrot.

Az új műfüves pálya első meccse előtt kiderült, hogy Honvéd-győzelemmel avatják a pályát, hiszen a Honvéd-öregfiúk a Honvéd-szurkolókkal mérték össze erejüket. A Détári Lajos által edzett öregfiúk 8–2-re nyertek, ami nem csoda, hiszen olyan egykori kiválóságok alkottak a szeniorok csapatát, mint Cseh András, Orosz Ferenc, Bárányos Zsolt, Árki Gábor, Szabó Tibor, Zana Norbert, Szamosi Tamás és Zoltán, Hungler Gábor, Erdei Sándor és Mátyus János.

A Honvéd-öregfiúk támogatója az Endo Plus Service Kft., amely itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is.