– A Honvédnak mindig kötelező olyan támadófocit játszani, ami nézhető, eladható és a szurkolókat tűzbe hozza – kezdte az interjút a nyáron érkező Bódog Tamás. – Bízom benne, hogy amit tudok, azt hozzá tudom tenni a csapathoz, amellett, hogy a Honvéd eddig is eredményes volt, ha csak abból indulunk ki, hogy megnyerték a Magyar Kupát az előző idényben. Remélhetőleg a következő szintet meg tudjuk lépni velem, ehhez megvan a keret és a stáb is, csak dolgozni kell.

A vezetőedző kiemelte, alapból is minőségi kerettel rendelkezett a Honvéd, de ezt a nyári igazolásokkal még magasabb szintre tudták emelni.

– Biztos vagyok benne, hogy működni fog, amit elterveztünk és nézhető, jó focit fogunk játszani. Minden igazolásunk egy jól átgondolt döntés volt és annak a tervnek a része, hogy egy olyan csapatot alakítsunk ki, amelyben minden poszton konkurencia van.

Akiket ide hoztunk, minőséget képviselnek és magyarok, ez az elképzelés a klub részéről abszolút jó irány, örülök, hogy ennek a részese lehetek.

Szerencsés helyzetben van az edző, hiszen konkurenciaharc van, így pedig rákényszerül az a játékos, aki játszik, hogy kihozza magából a maximumot. Akkor lennék bajban, ha csak 13 játékosom lenne, hiszen akkor mindenkinek szinte bérelt helye lenne. Ez a konkurenciaharc kell ahhoz, hogy egy fejlődő, jó, ütőképes csapatot alakítsunk ki – tette hozzá Bódog.

Mint ismert, a Mezőkövesd Zsóry FC elleni Magyar Kupa-győzelemnek köszönhetően a kispestiek az Európa Liga-selejtezőben is érdekeltek a következő idényben.

– Az Európa Liga egy kihívás, lehetőség lehet. Szeretnénk jól szerepelni, ezért meg fogunk tenni mindent. A cél az, ami a bajnoki mérkőzéseken is, mindig minden mérkőzést próbálunk megnyerni. Hogy ez mire lesz elég, az a szerencse kérdése is lesz az idei évben, hiszen csak egy mérkőzések lesznek a selejtezőben, és a sorsolásnál dől el, hogy hol játsszuk a mérkőzést. Lehet nagyon messzire is jutni, de ha peched van, akkor könnyes búcsú is lehet már az elején – nyilatkozta a szakember.

Szintet lépni

„A Honvédnak mindig kötelező olyan támadófutballt játszania, ami nézhető, eladható és a szurkolókat tűzbe hozza” – mondta Bódog Tamás, aki az Aranyoroszlánok 🦁 múlt heti adásában hosszabban mesélt kispesti terveiről és az általa képviselt felfogásról. 🔴⚫️Ha lemaradtatok volna a vezetőedzőnkkel készült epizódról, semmiképp ne hagyjátok ki az alábbi videót! 📺👇🏻

Közzétette: Budapest Honvéd FC – 2020. július 30., csütörtök