A Honvéd-Mezőkövesd 51. percében, 1-1-es állásnál egy gyors vendégtámadást állított meg szépen Djordje Kamber, amikor a labdát visszahúzni próbáló Zivzivadze elől elkotorta a labdát. Utána viszont megtörtént a baj: a kispestiek 36 éves bosnyák származású csapatkapitánya nem volt elég határozott a tisztázást illetően, így a grúz csatár visszaszerezte a labdát, és az összezavarodott védők között érkező Besirovic meg tudta szerezni a vezetést, később ez győztes gólnak is bizonyult.

Kamber a lefújást követően nem próbálta meg hárítani a felelősséget, vállalta a felelősséget határozatlanságáért.

– Óriási hibát követtem el, elnézést kérek a csapattársaimtól és a stábtól. – nyilatkozta letörve Djordje Kamber az M4 Sportnak. – Egy ilyen helyzetre jobban kell reagálni, ha már az egyik legtapasztaltabb tagja vagyok a csapatnak. Nem számítottam rá, hogy így fog történni, de az én hibám a második gól. Megpróbáltunk menni az egyenlítésért, voltak beadások, volt érkező játékos, de ez sajnos már nem sikerült.

Kamber gólhoz vezető hibája

Honvéd-Kövesd 1-2

Kamber bizonytalankodását Zivzivadze használta ki és készítette le a labdát Besirovic elé, aki higgadtan a Honvéd kapujába gurított.⚽️

Közzétette: M4Sport – 2020. február 1., szombat

Kezezés és hatalmas műesés: Guzmics majdnem antihős lett a Honvéd ellen – videók