A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway a szokásos videochat formájában válaszolt a kispesti szurkolók kérdéseire pénteken kora délután, a hivatalos Facebook-oldalon. Az elhangzottak témák közül néhányat kiválasztva mutatjuk a klubvezető reakciót a felvetésekre.

Mikor lesz új csatár a Honvédnál?

A csatárok olyanok, mint a primadonnák…a jövő héten, vagy vagy azt követő héten lehet az ügyből, valami folyamatosan tárgyalunk több csatárral is. Még szükségünk van 1-2 csatárra, ez meglesz. Valaki rúg kettőt a labdába és 10 ezer eurót akar. Középszerű labdarúgók és ennyi pénzt akarnak, de nem tőlem kapják meg. Nagyon nehéz minőségi játékost hozni. (…) Augusztusban lehet nagyobb csapatoktól kölcsönben is elhozni játékosokat. A második selejtezőkörig nincs igazán esély új csatár érkezésére.

Tischler Patrikra Duchatelet úr egy nagyon konkrét árat mondott. Ha ez tud változni, akkor nagyon szívesen látnánk a csapatnál, meg is tudnánk fizetni.  Tárgyalunk 1-2 forrással a volt Jugoszlávia területéről és olyan csatárokkal, akik afrikaiak vagy afrikai származású franciák, innen várhatóak az igazolások. Nem pénzkérdés, hanem minőséget keresünk. Bobál gergely visszatérésére most nem látok esélyt.

Az esetleges távozókról

Van 1-2 játékos, akik iránt komoly érdeklődés van, de nagyon nem szeretném most eladni őket. Semmilyen ajánlatunk nincs jelenleg. A jövő nyáron lejáró szerződésű Gróf Dáviddal szeretnénk hosszabbítani, de még nem ültünk le vele, még a nyáron viszont szeretnénk. Elképzelhető, hogy lesz érdeklődés iránta. Baráth Botonddal is hasonló a helyzet, én nagyon kedvelem a játékát és Supka Attila is. Gazdag Dánielért sem kaptunk semmiféle ajánlatot. 

A Vidi 34-szeres válogatottja az NB I-en belül válthat, végleg távozott a Diósgyőr játékosa – hazai átigazolási hírek

A Honvéd esetleges eladásáról:

“1. Nem adtam el a Honvédot.

2. Nincs a kezemben semmiféle írott ajánlat.

3. Jelenleg nem tárgyalok a Honvéd eladásáról. Én is hallottam, hogy vannak a klub megvétele iránt érdeklődők. Ha jön ajánlat és megfelel, eladom a klubot. De amíg másoktól hallják ezt, ne higgyék el!”

A Bozsik-stadion búcsúmeccséről:

Semmit nem szervezünk egyelőre, úgy néz ki, hogy a Paks elleni lesz az utolsó bajnoki itt, de ha Isten vagy a foci ördöge velünk van, augusztus 4. után az Európa Ligában is játszhatunk majd itthon. Meglátjuk. Szeptembertől kezdődhet a bontás. 8200 fős lesz az új stadion.

Online chat George F Hemingwayjel

Közzétette: Budapest Honvéd FC – 2018. július 20., péntek