Már két NB I-es mérkőzést is játszott a Honvéd 19 esztendős játékosa, Herjeczki Kristóf, akinek fiatal kora ellenére már egy hatalmas csatát is meg kellett nyernie az életben.

– Pár éve voltak problémáim. Koncentrációs zavarral küzdöttem, néha össze-vissza beszéltem, és volt, amikor egyszerűen csak bebambultam – mesélte Kristóf a Borsnak. – Nem jó érzés erről az időszakról beszélni, de hozzá tartozik az életemhez. Mindez csupán másfél évvel ezelőtt volt. Édesanyámék aggódtak értem, elvittek orvoshoz, akik megállapították, hogy probléma van a fejemben. Daganat. Azonnal műteni kellett. Dr. Nagy Gábor és Dr. Rosdy Beáta munkához láttak.

Az orvosok azt közölték a fiatal játékossal, hogy soha többet nem futballozhat majd, de szerencsére minden jól alakult.

A műtét sikeres volt, ezután az orvosok véleménye is megváltozott. A sikeres beavatkozás után azt mondták, felejtsem el, hogy feladom az álmaimat.

Elképesztő érzés volt ott állni az NB I-es csapattal és a Himnuszt hallgatni. Rengeteget köszönhetek az edzőknek, akik foglalkoztak velem, de igazán a családomnak vagyok hálás, anyukám és húgom lelkileg is támogatnak, sőt apukám szakmailag is. A családom nélkül nem lennék itt.