Ahogy honlapunkon is beszámoltunk róla, a mai napon a Budapest Honvéd FC közös megegyezéssel szerződést bontott Giuseppe Sanninóval és stábjával.

– A kialakult helyzetben nem éreztem jól magam, így megegyeztünk, hogy felbontjuk a június 30-ig érvényes szerződésemet. A stábommal együtt távol vagyunk a szeretteinktől, a családunktól, és úgy éreztük, hogy most haza kell mennünk – nyilatkozta a szerződésbontás okairól Sannino a breakingnews.fr portálnak. – Jelenleg csak arra gondolok, hogy visszatérjek Varasébe. Nem lesz egyszerű hazajutni, szárazföldön, autó bérlésével próbáljuk megoldani.

Várom, hogy újra megölelhessem a feleségemet, két gyermekemet és két unokámat, ők is azt szerették volna, hogy visszamenjek hozzájuk. Az asszisztensem (Alessandro Recenti – a szerk.) még nyugtalanabb volt, mint én, ezért ő már a múlt héten szerződést bontott és hazautazott Bergamóba.

– Az egészség az első, de nagyon sajnálom a kialakult helyzetet, mert bejutottunk a Magyar Kupa elődöntőjébe, és a kupa megnyerésével az Európa Liga selejtezőjébe kvalifikálhattuk volna magunkat – folytatta az olasz szakember. – Nem így terveztük, de most meg kell próbálnunk a lehető legjobban kezelni ezt a helyzetet.

Az olasz szakember és segítői 2019–2020-as szezonra érkeztek Kispestre, a most futó idényben 4 Európa Liga, 25 OTP Bank Liga és 7 Magyar Kupa-mérkőzésen irányították a csapatot.


A koronavírus-helyzet kezelése kapcsán ajánljuk az alábbi cikket, amely rendkívül hasznos segítség és részletes tájékoztató a játékosoknak – és a szurkolóknak is:

Az MTK orvosa mindent elmagyarázott: Ez a magyar játékosok teendője a koronavírus-járvány idején