A műsor kéthetente jelentkezik majd, és az adás tartalmaival nemcsak a tv-ben, hanem a közösségi felületeinken is találkozhatnak a szurkolók. A Honvéd TV-ben természetesen a futballé lesz a főszerep, azonban a BHSE sportolói is megjelennek majd az adásokban. Az Aranyoroszlánok műsorvezetője Varga Zsóka és Éless Dénes lesz – írja a honvedfc.hu.

Mozgalmas nyári időszakon vagyunk túl – kezdte Kun Gábor, a Budapest Honvéd FC ügyvezető igazgatója. – Tulajdonosváltás, új edzői stáb, és amellett, hogy a pályán változások történtek, a teljes kommunikáció és az arculat is változott. Az első lépés Azurák Csaba érkezése és a Honvéd Médiaközpont felállása volt, így most már saját fotóssal, videóssal, grafikai, illetve újságírói csapattal dolgozunk, a célunk, hogy minőségi tartalmakat állítsunk elő a szurkolóink számára. Az sem mindegy, hogy milyen platformokon szolgáltatjuk ezeket a tartalmakat: megújult a honlapunk, nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi felületeinkre, most pedig újabb mérföldkőhöz érkezünk. Régi adósságunkat törlesztjük azzal, hogy elindult a Honvéd klubtelevíziója, amely Aranyoroszlánok címmel kéthetente lesz látható az M4 Sport műsorán.

Kun Gábor ügyvezető igazgató mellett Azurák Csaba kommunikációs és marketing igazgató is kiemelte, hogy tartoztunk a szurkolóknak azzal, hogy a Honvédnak is legyen saját magazinműsora. A vezetők arra is kitértek, hogy a BHSE-vel is szorosabbra fűzzük a kapcsolatot, így az ő sportolóik is megjelennek majd az adásban.

A műsor címe nem véletlenül lett Aranyoroszlánok, hiszen a kispesti címerben az 1926-ban először megjelenő oroszlánra, a kerület egyik jelképére utal, amely a csapat kabalaállata is 2007 óta.

Az Aranyoroszlánok első adása október 2-án szerdán 13:25 órától lesz látható az M4 Sporton, amelyet a csatorna kétszer megismétel majd. Az első adásban Mendelényi Dániel tulajdonossal és Davide Lanzafamével is készítetettek interjút.