A Budapest Honvéd társtulajdonosa, Mendelényi Dániel a klubtelevízió legfrissebb adásában beszélt többek között a tavalyi tulajdonosváltásról, a koronavírus okozta hatásokról, az igazolásokról, a nyári változásokról és a célkitűzésekről is. De szót ejtett arról is, milyen futballt vár el csapatától.

Olyan játékot szeretnék látni, ami élvezhető, nem hagyjuk az ellenfelet, nem húzzuk az időt, hanem látványos, szórakoztató futballt játszunk – mondta a társtulajdonos, aki arról is beszélt, milyen személyi változások mellett döntöttek a látványos foci érdekében is.

A változásokat felülről kezdtük meg: Urbányi István személyében új sportigazgató érkezett. Leigazoltuk aztán az NB I egyik legjobb edzőjét, Bódog Tamást, innentől kezdve pedig úgy történtek az átigazolások, ahogy azt egy klubtulajdonos elképzeli. Válogatott kerettag, magyar játékosok érkeztek, egyre több fiatalt épít be a stáb a csapatba.

Látva a felkészülési mérkőzéseket, olyan futballt is láttam, amit nagyon ritkán látni a magyar futballpályákon.

Támadó, agilis foci, a lehető legnagyobb tempóban futballozó játékosok, ráadásul mindezt a felkészülési időszakban. Jó volt ezt látni, és azt is, hogy egyre több fiatal srácot építünk be az akadémiáról, akik eredményesek is, ráadásul a hozzáállásuk az edzéseken és mérkőzéseken is félelmetes – tette hozzá.

A Honvéd eddigi nyári igazolásai:

Érkezett: Kesztyűs Barna (Paks, kölcsön után végleg), Davide Lanzafame (FTC, kölcsön után végleg), Zsótér Donát (Újpest, lejárt a szerződése), Baráth Botond (Sporting Kansas City), Tóth-Gábor Kristóf (Haladás), Tamás Krisztián (MOL Fehérvár), Nagy Sándor (DVSC),  Boubacar Traore (CA Bizertin)

Távozott: Mayron George (Midtjylland, kölcsönből vissza), Patrick Ikenne-King (MTK, kölcsönből vissza), Tonci Kukoc (szerződése lejárt), Lefkovits Robi (szerződése lejárt), Kovács Nikolasz, Tóth Péter, Irimiás Gergő, Zvara Levente (Ajka, kölcsönben), Májer Milán (ETO, kölcsönben), Temesvári Attila (ETO, kölcsönben)

A száguldó kispesti autó

Az Aranyoroszlánok múlt heti adásában Mendelényi Dániel, a Budapest Honvéd FC társtulajdonosa értékelte az elmúlt egy évet. Szó esett többek között a tulajdonosváltásról, a koronavírus okozta hatásokról, s természetesen nem maradhattak ki a célkitűzések sem. 🔴⚫️

Közzétette: Budapest Honvéd FC – 2020. augusztus 12., szerda