A forduló válogatottja:

Gróf (Honvéd) – King (Honvéd), Juhász (Videoton), Poór (MTK) – Molnár G. (Mezőkövesd), Bardhi (Újpest), Berecz (Vasas), Suljic (Videoton) –  Lazovics (Videoton), Eppel (Honvéd), Koszta (Honvéd)

Gróf Dávid (Honvéd)

Magabiztos volt Debrecenben, a gólokról nem tehetett. 1-0-s kispesti vezetésnél megfogta Holman 11-esét.

George Ikenne-King (Honvéd)

Egész tavasszal átlag feletti teljesítményt nyújt védekezésben és támadásban egyaránt. Csaknem 80 százalékos pontossággal passzolt, két gólban pedig elévülhetetlen érdemei voltak.

Juhász Roland (Videoton)

Végig kemény és határozott volt, a párharcok 70 százalékát megnyerte. A második gól előtt az ő fejese vágódott a kapufáról Stpoira elé, aki nem hibázott.

Poór Patrik (MTK)

Az MTK legjobbja volt a Diósgyőr ellen, hiba nélkül lehozta a meccset. Szerzett 12 labdát, a passzai 90 százaléka saját emberhez ment.

Molnár Gábor (Mezőkövesd)

Hónapok óta a kövesdiek vezéregyénisége, azúttal is jól játszott: adott egy parádés gólpasszt Diallonak és a hosszabbításban az ellene elkövetet szabálytalanság után megítélt szabadrúgásból nyerte meg a meccset csapata és maradt benn az NB I-ben.

Berecz Zsombor (Vasas)

Most már folyamatosan az angyalföldiek meghatározó játékosa. Ezúttal is pontosan passzolt, sok párharcot nyert és Európa Liga-indulást jelentő gólt szerzett.

Enis Bardhi (Újpest)

A lilák legjobbja volt. Biztossá tette az Újpest bennmaradását, kiosztott egy gólpasszt és lőtt egy győztes gólt szabadrúgásból.

 

Asmir Suljic (Videoton)

A Fradi elleni volt a fehérvári pályafutása legjobb meccse. Hatalmas kedvvel futballozott, bejöttek a cselei, adott egy gólpasszt és rúgatott egy öngólt Koccha

Danko Lazovics (Videoton)

Tudásához mérten játszott a Fradi ellen. Szerzett egy zseniális egyenlítő gólt, majd a másodiknál ő tekerte középre a szögletet.

Eppel Márton (Honvéd)

Duplájával nagyot lépett a gólkirályi cím felé. Nagyon koncentráltan és pontosan futballozott, szinte nem volt eladott labdája.

Koszta Márk (Honvéd)

A 20 éves támadó a forduló játékosa: háromszor is betalált a Lokinak és kiosztott egy gólpasszt.

A forduló edzője:

Marco Rossi (Honvéd)

Állva hagyták a Debrecent, bő félóra alatt berámoltak hármat. Azt követően sem remegtek meg, hogy a Loki szorossá tette a meccset, magabiztosan nyerték a nagyon fontos bajnokit.

A forduló cseréje:

Ulysse Diallo (Mezőkövesd)

A második félidő közepén állt be, majd 10 perccel később fejelt egy szép gólt, ami kellett ahhoz, hogy végül megnyerjék a meccset és bennmaradjanak.