Nagy Gergely (Vasas) – Poór (MTK), Vinícius (Videoton), Présinger (Gyirmót) – Szakály (DVSC), Berecz (Vasas), Balogh B. (Újpest), Diarra (Újpest) – Sallói (Gyirmót), Djuricin (Ferencváros), Géresi (Videoton)

A forduló válogatottja:

Nagy G. (Vasas)

Magabiztosságot árasztott a kapujából, hiba nélkül tette a dolgát, volt két nagy védése.

Poór Patrik (MTK)

Csapat nem kapott gólt, ő pedig közel állt ahhoz, hogy ismét gólt szerezzen. Sokat ment előre, fejese után a kapufán csattant a labda. A másik MTK-kapufánál ő adta Torghellének a labdát.

Paulo Vinícius (Videoton)

Kemény és határozott volt fejjel és lábbal egyaránt. A párharcainak csaknem a 75 százalékát megnyerte.

Présinger Ádám (Gyirmót)

Sokat futott, lezárta a Haladás jobb oldalát, remekül megoldott a védekező feladatát.

Szakály Péter (Debrecen)

A debreceniek gyakran megbontották a diósgyőriek baloldali védekezését, ebben Szakály Péter is komoly szerepet vállalt, a legtöbb veszélyes akció rajta futott keresztül az első félidőben, emellett szerzett egy 16-oson kívüli gólt is.

Berecz Zsombor (Vasas)

Az angyalföldiek középpályájának a motorja volt. Bátran próbálkozott lövésekkel. A második félidőben a Vasas nyerőemberének bizonyult, kiharcolt egy 11-est és rúgott egy szép gólt.

Balogh Balázs (Újpest)

Két gólt lőni egy idegenbeli derbin nem kis teljesítmény. Ráadásul fejjel és lábbal is eredményes volt.

Souleymane Diarra (Újpest)

Mindhárom újpesti gólban szerepet vállalt, a derbi legjobbja volt. Az első gólt ő szerezte egy remek átlövéssel, a második előtt egy testcsellel két védőt csapott be, míg a büntetőt is ő harcolta ki. Mindezt úgy, hogy két nappal a meccs előtt még úgy tűnt, koránt sem biztos, hogy pályára léphet sérülése miatt, jókora duzzanat volt a vállán.

Marco Djuricin (Ferencváros)

Az első gólja klasszismegoldás volt, nagyon megverte emberét, majd az egyenlítő találat előtt is szinte reménytelen helyzetből hozta ki a maximumot a támadásból.

Sallói Dániel (Gyirmót)

A fiatal játékos győztes gólt lőtt, emellett két alkalommal is 100 százalékos helyzetbe hozta társait.

Géresi Krisztián (Videoton)

Kiváló formában futballozik, a Honvéd ellen a fehérváriak legaktívabb játékosa volt. A második félidő elején egy szép egyéni teljesítmény után három pontot érő gólt szerzett.

A forduló edzője:

Urbányi István (Gyirmót)

Rendesen összerántotta a csapatát.  A nagyarányú vereségek után stabilizálni tudta a védelmet, ami annyira jól sikerült, hogy az utolsó öt meccsen nem kaptak gólt, ráadásul ezeken a találkozókon 11 pontot szereztek. A Haladás ellen is fegyelmezetten futballoztak és egy helyzetet ezúttal is gólra váltottak.

A forduló cseréje:

Novothny Soma (Diósgyőr)

Jól szállt be a második félidőbe, ekkor valamelyest megélénkült a DVTK játéka. Ő értékesítette a hazaiak 11-esét.