A Haladás nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Horváth Ferenc már a hét közben is találkozott három vezérszurkolóval, majd közvetlenül a szombati, MOL Vidi FC elleni összecsapást megelőzően – a Green White Army, a Haladás Szurkolói Kör és a Green Keyers Gents képviseletében – a csapat öltözőjében is látogatást tettek a drukkerek – Horváth invitálta őket.

A szurkolók a meccs előtti percekben támogatásukról biztosították a játékosokat, akik szintén megígérték, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek – írja a haladas.hu. Mindez komoly fordulatot jelent a néhány héttel ezelőtti kemény üzenetet, majd a Paks elleni bajnokin látott bojkottot és lezárást, illetve a csapatbusznál tett látogatást követően.

A klubhonlap beszámolója szerint a Haladás-tábor pillanatnyi szünet nélkül végigtombolta a meccset, még 0-2-nél után és a 94.percben sem lettek halkabbak a drukkerek. A lefújás után a csapat részéről Bosnjak Predrag kapitány és Tóth Miklós ügyvezető igazgató is üzent és köszönetet mondott a szurkolásért, mondván óriási segítség volt a játékosok számára a szimpatizánsok támogatása.