Ahogy arról a csakfoci.hu elsőként beszámolt, három NB I-es klubnál is a “2Rule” nevű magyar mezszállító termékeit használják a jövőben.

A Haladás és a Puskás Akadémia már be is jelentette, hogy a magyar tervezők által megálmodott designnal bíró és részben magyar gyártó által készített mezben szerepelnek majd  a 2018/19-es bajnoki szezonban.

“Klubunk elkötelezett a magyar sport – ezen belül a magyar futball – általános fejlődése mellett. Meggyőződésünk, hogy a magyar sport bármely szereplőjének sikere visszahat a többiekre is: a siker sikert szül. Ezért örömmel vettük, hogy immár a sportfelszerelések, a sport ruházati márkák piacán is jelen van egy magyar gyártó, egy magyar brand. Ha ezen a téren sikert ér el egy vállalkozás, az sikert fog hozni a magyar sportnak, a magyar futballnak is. Játékosaink, a csapatunk a 2018/19-es bajnoki évben a 2Rule termékeiben, felszerelésében lépnek pályára otthon és idegenben is természetesen. Ezeket viselik az edzéseken, a nyilvános szerepléseken, a külföldi megmérettetéseken is” – írta a Haladás, a vaol.hu-n megjelent közleményében.

Új, magyar mezben, 2Rule-ban a Haladás!

Új, magyar mezben, 2Rule-ban a Haladás!

Közzétette: Szombathelyi Haladás – 2018. július 19., csütörtök

A Puskás Akadémia Facebook-oldalán, élő közvetítésben mutatta be új “2Rule”-mezeit, összesen három színkombináció és egy vadonatúj kapusmez áll majd a felcsútiak rendelkezésére a hétvégén rajtoló idényben.

Közzétette: Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia – 2018. július 19., csütörtök