Információink szerint a múlt szerdán Magyar Kupa győzelmet ünneplő Ferencváros szeretné leigazolni a román első osztályú CSM Iasi magyar középpályását, a remek idényt futó Bőle Lukácsot. A csakfoci.hu úgy értesült, a játékos ügynökével már az NB I záró fordulójában rendezett Ferencváros – Újpest derbin tárgyalt a fővárosi-zöld fehérek vezérkara. A Fradinak a futballista jelenlegi klubjával nem kell megegyeznie, hiszen Bőlének a szezon végén lejár a szerződése.

Az érdeklődés nem meglepő a már majdnem három éve Romániában futballozó, korábban a Kaposvárt erősítő 27 esztendős futballista iránt, hiszen az idényben nyolc gólt és öt gólpasszt jegyezhettünk fel a neve mellé. Márciusban Gigi Becali, a Fotbal Club FCSB (korábban Steaua) első embere nyilatkozott róla, hogy a következő átigazolási szezonban szeretné szerződtetni a magyar játékost, most azonban az Iasi távozó elnöke, Florian Prunea azt mondta, “Bőle az egyik legjobb játékosunk volt, de nem hiszem, hogy Gigi el tudja vinni a Steauához. Külföldről többen is érdeklődnek, akarja a magyar Ferencváros is. Nem hiszem, hogy marad Romániában” – idézi az ulloi129.hu a sport.ro-t.

A mértékadó transfermarkt.de portál nyolcszázezer euróra becsli a támadó szellemű, középen és a széleken is bevethető játékos piaci értékét, ami óriási emelkedés a korábbiakhoz képest, hiszen amikor Bőle 2014 szeptemberében Romániába szerződött, még csak százezer euró volt az értéke.

Hollandiából is hazahoz egy magyart a Fradi – kattints!