Furcsa, hiszen lényegében testvérek vagyunk. De lassan kezdjük megszokni, hogy néha egymás ellen játszunk. A család nagyon várja a meccset, biztosan együtt nézik majd. Most hétvégén is együtt voltunk Lucasszal, de a pályán nincs család, ott mindenki nyerni akar – kezdte Leandro a fradi.hu-nak, akire példaképként tekint a Kisvárdában futballozó unokatestvére, Lucas.

Mindenképp jólesik. Együtt nőttünk fel, egy házban laktunk, a nagymamámnál állandóan fociztunk. De hét év van köztünk – amikor én már itt voltam Magyarországon, ő még Brazíliában futsalozott.

Küldtem haza mezeket, gondolom, ekkor alakult ki a példakép státuszom. Lucas fiatalon abba akarta hagyni a focit, mert kezdett egyetemre járni, de én tudtam, hogy van benne, sokat edzett otthon is, csak a lehetőség kellett neki, ezért segítettem neki annak idején Debrecenbe kerülni.

Évek óta alig hagy ki meccset, úgyhogy bebizonyítja, hogy érdemes volt folytatnia a labdarúgást.

Leandro elmondta, hogy a kéthetes válogatott szünet alatt személyesen is találkoztak. Hozzátette, a Kisvárdát jobban követi és ismeri a többi ellenfélnél.

Ha nem egy időben játszunk, megnézem a meccsüket, ha pedig erre nincs lehetőségem, akkor másnap a legjobb jeleneteket, úgyhogy képben vagyok, mire kell számítanunk tőlük. Nehéz meccs lesz, a Vidi ellen is megmutatták, hogy milyen jól tudnak megindulni kontrákból, erre mindenképp oda kell figyelnünk.

A Ferencváros és a Kisvárda összecsapása szombaton 17:00 órakor kezdődik a Groupama Arénában.