Osztrák lapértesülések szerint a Srurm Graznál azon dolgoznak, hogy visszacsábítsák a csapat korábbi játékosát, a jelenleg a Fradiban futballozó Marco Djuricint. A graziak sportigazgatója egy „Super Sturmnak” nevezett támadósort álmodott meg, amelyben a jelenleg az osztrák góllövőlistát 15 góllal vezető Sturm-csatár, Deni Alar, valamint Djuricin játszana.

A játékos megszerzése azonban közel sem lesz egyszerű. Djuricinnek nyárig van kölcsönszerződése a Fradival, és könnyen lehet, hogy a zöld-fehérek is szívesen megtartanák a 8 bajnoki találatnál járó – és ezzel Böde Dániellel holtversenyben házi gólkirálynak számító – támadót. Hivatalosan azonban 2018 nyaráig még az RB Salzburg kötelékébe tartozik.

Az osztrák futballista számára nem lenne ismeretlen a Sturm, karrierje eddigi legjobb időszakát töltötte ott, nem csoda, hogy szívesen visszaszereznék. A 24 esztendős labdarúgó a 2013/14-es és a 2014/15-ös szezonban 36 meccsen 17 bajnoki gólt lőtt a Sturmban. Remek teljesítménye után igazolta le 2,5 millió euróért a Salzburg.

A Sturm jelenleg harmadik az élvonalban, 11 ponttal van lemaradva az éllovas Salzburg mögött.