Korábban, ukrán sajtóhírek alapján már beszámoltunk arról, hogy Rebrov újabb honfitársával erősítheti meg a Ferencvárost, és hogy a Celtic 22 éves szélsője, Marijan Sved iránt érdeklődnek a zöld-fehérek.

Ezt erősíti meg a Scottish Sun is hétfőn megjelent cikkében, kiemelve, hogy a tavaly 2 millió fontért igazolt Svedet a Celtic állítólag egyelőre kölcsönadná, és a Fradi le is csapna rá. A skótok idézik magát Szergej Rebrovot is.

Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, hogy érdeklődünk Sved iránt. Természetesen szívesen dolgoznék együtt egy újabb ukrán játékossal a keretben, de több kiszemeltünk is van különböző posztokra. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy fejlesszük a csapatot és játékoskeretét – idézi az ukránt a napilap.

Sved esetleges érkezésére Olekszandr Zubkov sorsa is kihatással lehet, hiszen tulajdonképpen hasonló poszton játszanak. Mint arról beszámoltunk, egyelőre kérdéses, marad-e az FTC egyik legeredményesebb játékosa, mindesetre a zöldek folyamatosan tárgyalnak a Sahtar Donyeckkel esetleges végleges megszerzéséről.