Szerda délután a Groupama Arénában tartott sajtótájékoztatót a Ferencváros vezetőedzője, Szergej Rebrov, valamint a zöld-fehérek brazil szélsője, Isael.

Négy napot pihentünk a Mezőkövesd elleni, szombati bajnoki mérkőzés után, így volt időnk feltöltődni, összességében jó állapotban van a csapat. A játékosaim várják a CSZKA elleni meccset, plusz energiákat mozgósít bennük, hogy újra az UEFA Europa League csoportkörében szerepelhetnek – kezdte Szergej Rebrov, aki újságírói kérdésre válaszolva elmondta, mire számít az oroszoktól.

Láttam a CSZKA legutóbbi két meccsét, az Ufa elleni kupameccset és a Zenit elleni bajnokit is. A szombati, Zenit elleni mérkőzés különösen érdekes volt, hiszen akkor a második félidőben emberhátrányba került a CSZKA, így védekezni kényszerült.

Jó meccsre számítok csütörtökön és arra, hogy ellenfelünk ezúttal támadóbb futballt játszik majd. A CSZKA UEL-eredményei szerintem rosszabbak, mint a mutatott játék.

Ne feledjük, hogy a csoportkör fele ment még csak le, szóval ne gondoljuk, hogy a CSZKA Moszkva rossz csapat. Nehéz mérkőzésre számítok csütörtökön – valami – idézte az ukrán szakember szavait a fradi.hu.

Erős bajnokságnak tartom az orosz ligát, szerettem ott játszani. A CSZKA Moszkva jó csapat, agresszív futballt játszott ellenünk Moszkvában is, ezt várom tőle ezúttal is. Ezzel együtt természetesen hazai pályán a győzelem lesz a célunk – ismertette véleményét Isael az orosz futballról.

A sajtótájékoztatót követően 18:30-tól edzett a Fradi, melynek az első 15 perce volt nyilvános. A Ferencváros-CSZKA Moszkva mérkőzés csütörtök este 21 órakor kezdődik.

Kuznyecov NB I-es csapatnál dolgozna: “Hasznot tudok hozni a magyar futball számára” – vele erősödhet a Fradi