A Debreceni VSC elleni szombati bajnoki után szerda este egy újabb elhalasztott mérkőzést pótol be a Ferencváros, amely ezúttal az Újpest otthonába látogat. A derbi előtt Fradi vezetőedzője, Szergej Rebrov a klubhonlapon beszélt a Loki elleni 2-1-es győzelem tanulságairól, valamint elmondta, mit vár a fővárosi rangadótól.

– A szombati volt az első tétmérkőzésünk március közepe óta, ezért nem volt egyszerű újra játszani. Nem volt könnyű dolgunk, de a lényeg, hogy sikerült győznünk. A DVSC elleni meccsen az eredmény volt a legfontosabb, az, hogy újabb három ponttal tudtuk növelni az előnyünket – mondta Szergej Rebrov. – Néha hibáztunk és maradtak ki gólhelyzetek is, de ne feledjük, hogy a körülmények is speciálisak voltak, hiszen a szurkolóink nélkül kellett pályára lépnünk.

Szergej Rebrov Fradi-edzőként az ötödik Újpest elleni összecsapására készül.

– A derbi a szurkolóink számára kiemelt mérkőzés, tudom, hogy minden évben az Újpest elleni meccseket várják a legjobban. Sajnálom, hogy ezúttal nem kísérhetnek el minket a drukkereink, hiszen miattuk is emlékezetesek ezek az összecsapások, az ő támogatásuk nagyon sokat jelent a csapatnak – folytatta a zöld-fehérek vezetőedzője. – Ettől függetlenül győzni szeretnénk, nagyon fontos volna újabb pontokat szereznünk!

Megvan az Újpest-Fradi bírója: Először fúj a rutinos játékvezető a derbin