Most már mondhatni hónapok óta téma az osztrák sajtóban, hogy Marco Djuricint, a Ferencváros őszi házi gólkirályát, 8 találatával holtversenyben az NB I eddigi legeredményesebb játékosát a Rapid Wien együttese szemelte ki magának.

 

Az FTC-ben kölcsönben futballozó, egyébként a Red Bull Salzburg kötelékébe tartozó 24 éves támadó esetleges bécsi költözésének híre azok után kapott igazán lángra, hogy édesapja, Goran Djuricin ősszel a Rapid edzői stábjának tagja lett.

Novemberben a csatár úgy nyilatkozott, hogy egyelőre csak a szezonra és a Fradira akar koncentrálni (kölcsönszerződése az idény végéig szól), de a helyi Kronen Zeitung a Rapid és az FTC szerdai, spanyolországi edzőmeccsének (1-0-ra nyertek egy Szántó-góllal az osztrák zöldek) apropóján is megpendítette Djuricin esetleges klubváltásának hírét.

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}A támadó röviden, de egyértelműen reagált a hírre.

Két éve kis híján a Rapid játékosa lettem, majdnem odakerültem, de jelenleg erről nincs szó – mondta a Bécsben született légiós, akiről egy közös fotó is készült édesapjával az edzőmeccsen. Djuricinnek egyébként 2018 nyaráig szól a szerződése Salzburgban.

Fredy Bickel, a Rapid sportigazgatója pedig úgy fogalmazott, hogy ha nem lesz komolyabb sérültjük vagy távozójuk, ezen a télen nem változtatnak már a keretükön, azaz most aligha tesz lépéseket a Rapid Djuricin esetleges megszerzéséért.

Újabb Loki-igazolás a küszöbön, ajánlatot tettek – friss hazai átigazolási hírek

 

Olvasd a híreinket mobilon egy gombnyomással és nyerj a Facebookon!

Szeretnénk, ha mindössze egyetlen kattintással vagy csupán néhány egyszeri beállítással segíthetnénk abban, hogy minél könnyebben hozzájuss a csakfoci.hu híreihez.