A Fradi Média a klub legendás játékosával, Nyilasi Tiborral készített interjút, aki optimista a tavaszi szezont illetően, de külön kitért Gera Zoltán esetleges visszatérésére is.

Szerencsés helyzetben voltam, mert Gera Zolival másfél évig együtt dolgozhattam a válogatottnál. Láttam minden rezdülését, a futballhoz való viszonyát, és azt az alázatot, ami az egész csapatot magával ragadta. Az ilyen típusú játékosok függetlenül attól, hogy idősebbek nagyon hiányoznak az öltözőkből. Úgy tudom, hogy a Zoli már lassan visszatér, de amennyiben még mindig kell neki idő, akkor is az edző meghosszabbított karjaként az öltözőben rengeteget tud segíteni – kezdte nyilatkozatát Nyilasi Tibor.

A 20. forduló után a Ferencváros vezeti a tabellát. A bajnoki címért folytatott versenyfutás másik résztvevője, a Videoton három ponttal van lemaradva a zöld-fehérek mögött.

Szerintem a bajnoki cím kérdésében a Fradin, és a Videotonon kívül más csapat nem fog beleszólni. Ezt a lélektani előnyt a Fradinak meg kell tartania, és meg is fogja tartani. A többiek azért megkeseríthetik a dolgukat, de összességében ez a két csapat fog az aranyért küzdeni – vélekedett a 70-szeres válogatott korábbi labdarúgó.

A Ferencváros szurkolóinak nagyon nehéz megfelelni, mert mindig győzelmet várnak a csapattól.

A Fradira mindig az volt jellemző, hogy a kultúrája, a múltja, és a stílusa miatt mindig győzelemre, és támadófutballra volt kárhoztatva, amit a szurkolók el is várnak. A szenvedélyes közönség egy szenvedélyes csapatot szeret látni. A Ferencváros egy nyitottabb futballt játszik, Thomas Doll pedig nagyszerűen viszi bele a modern labdarúgás elemeit a játékba. Mivel nagyon megy a csapat előre, mert a szurkolók, és a hév is viszi őket, az ellenfelek kontráinál voltak gondjaink, de ez a Real Madridnál is előfordul, ha túlságosan kinyílik. Mindig eggyel többet kell rúgni, mint az ellenfél, és akkor minden rendben van. Én inkább amellett vagyok, hogy támadjon a csapat, hozza tűzbe magát, hiszen a nézők is ezért mennek ki a meccsekre – mondta Nyilasi Tibor.

A teljes interjú az alábbi linkre kattintva megtekinthető