A német harmadosztályból a Bundesliga 2-ba fejutó Karlsruher SC hivatalosan bejelentette, hogy két évre szóló szerződést írt alá a svájci Grasshoppersztől távozó 26 éves osztrák válogatott csatárral, Marco Djuricinnel.

– Marco egy olyan játékos, aki középcsatárként, és szélső támadóként is megállja a helyét. Gólveszélyes, ezt a korábbi állomáshelyein is megmutatta – mondta a Karlsruher sportigazgatója, Oliver Kreuzer a bundesliga.com-nak.

Djuricin a Hertha BSC utánpótlásában is megfordult korábban, csereként a német élvonalban is bemutatkozhatott akkor. Később játszott a Regensburg, a Sturm Graz, a Red Bull Salzburg, és a Brentford színeiben is, majd kölcsönben a Ferencvároshoz került, melynek szerelésében 32 meccsen 11 gólt és 6 gólpasszt jegyzett, és Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett.

Bár saját bevallása szerint szívesen maradt volna a zöld-fehéreknél, a Salzburg által megkövetelt magas ár nem tette lehetővé, hogy Magyarországon folytassa pályafutását, így került a Grasshoppers együtteséhez.