A Zalaegerszegi TE FC a hivatalos oldalán jelentette be péntek délelőtt, hogy a Ferencváros elleni hazai mérkőzés a második fordulóban elmarad a zöld-fehér klub kérése miatt.

Mint ismert, a Fradi továbbra is versenyben van a Bajnokok Ligája-selejtezőben, jövő héten a Dinamo Zagreb otthonában lép pályára a harmadik kör odavágóján – így már az NB I első fordulójára kiírt Ferencváros–DVSC összecsapás elhalasztását is kérte a kilencedik kerületi klub –, míg két héttel később a Groupama Arénban kerül sor a visszavágóra.

A ZTE FC közleménye:

“Ezúton tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy – nagy sajnálatunkra – az augusztus 10-re kiírt, Ferencváros elleni hazai bajnoki a zöld-fehér klub kérésére, nemzetközi kupaszereplésükre tekintettel későbbi, egyelőre nem ismert időpontra elhalasztásra került.

A mérkőzésre óriási érdeklődés mutatkozott, a jegyértékesítés szerdai kezdetétől kezdve a bérletesekkel együtt már több mint 6000-en rendelkeztek érvényes belépővel a meccsre.

A jegyértékesítést leállítottuk, a találkozóra már megvásárolt jegyekkel, valamint a meccs pótlásának időpontjával kapcsolatban folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat honlapunkon és Facebook-oldalunkon.

Megértésüket köszönjük!”