Mezőkövesd – Ferencváros, 14:30

Pintér Attila (Mezőkövesd):Az év egyik legnehezebb mérkőzése előtt állunk, a Ferencváros olyan erős kerettel rendelkezik, amely nemzetközi szinten is megállta a helyét. Minden posztra két azonos képességű labdarúgójuk van, így az sem okoz komolyabb gondot, ha esetleg 1-2 játékos valamilyen okból kiesik. Hazai viszonylatban átlagon felüli a keretük, nem is szeretnék külön kiemelni senkit közülük, hiszen minden labdarúgójuk kitűnő képességekkel rendelkezik és csapatként is nagyon erősek. Hozzáteszem, minden csapatnak van gyenge pontja, a Ferencvárosnak nagyon minimális. Láthattuk a bajnoki mérkőzéseken, hogy ellenük is lehet meglepetést okozni. Azt gondolom, hogy kellő alázattal és akarattal jó eredményre lehetünk képesek a vasárnapi mérkőzésen. A Ferencváros számomra egy nagyon kedves klub, ugyanakkor profi edzőnek tartom magam, nekem az a feladatom, hogy a jelenlegi csapatomat maximálisan felkészítsem a következő mérkőzésre, bárki is legyen az ellenfél. Nagyon nehéz sorozatban vagyunk, de igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a regeneráció jól sikerüljön és a játékosok frissek legyenek vasárnap is. Mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el a Fradi ellen. (mezokovesdzsory.hu)

Sergei Rebrov (Ferencváros):Az Újpest és a Fehérvár elleni győzelem nagy önbizalmat adott a játékosoknak. Ezen a két mérkőzésen megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. A Mezőkövesd esetében egy kemény, jól szervezett csapatról van szó. Jó játékosaik vannak, akik biztosan extra motivációval fognak pályára lépni ellenünk. A mezőkövesdiek ellen mindig nehéz mérkőzéseket szoktunk játszani, ez pedig most sem lesz másképp. Figyelnünk kell a helyzetkihasználásunkra, tiszta fejjel kell majd jó döntéseket hoznunk a kapu előtti szituációkban. (fradi.hu)

MOL Fehérvár FC – MTK Budapest, 17:00

Márton Gábor (MOL Fehérvár FC): – A Vasas elleni mérkőzésre visszautalva nem a győzelmet emelném ki, hiszen ez valamilyen szinten egy kötelező győzelem volt részünkről, még akkor is, ha az NB II egyik legerősebb csapatával játszottunk, hanem azt, hogy újra láttam azt a mentalitást és azt a játékot, ami jellemzett minket. Ez mindenképpen pozitív. Azt gondolom, hogy van miért revansot vennünk az MTK-n, hiszen a legutóbbi mérkőzésen elszenvedett vereségünk volt az első az őszi szezonban. Bízom benne, hogy ez adni fog egy olyan lökést és önbizalmat a csapatnak, amitől jól fogunk játszani és nyerünk. (molfehervarfc.hu)

Michael Boris (MTK Budapest):Teljesen máshogy kell játszanunk, mint az Újpest elleni meccs 20. percét követően tettük. Nem voltunk elég szervezettek és erről beszéltünk is közvetlenül a mérkőzés után. Kielemeztük, hogy játszik a Vidi, tudjuk, mire számíthatunk. Ellenük is olyan agresszívan kell játszanunk, ugyanolyan jól kell letámadunk, mint a kupameccsen tettük. A liga egyik legjobb csapatáról van szó, tehát kiemelkedően kell teljesítenünk ahhoz, hogy pontot szerezzünk. (mtkbudapest.hu)