Az NB I 8. fordulójának zárómérkőzésén a tabella élén álló Ferencváros abban a tudatlan lépett pályára a Honvéd ideiglenes otthonában, a Hidegkuti Nándor Stadionban, hogy legnagyobb riválisa, a MOL Vidi FC 2-1-es vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától. A kezdés előtt a héten elhunyt korábbi kiváló kapusra, Géczi Istvánra emlékeztek egyperces gyászszünettel.

Az első tíz perc mezőnyjátéka után viszonylag korán megszerezte a vezetést a zöld-fehér együttes: Sigér remek kiugratásával Petrjak lépett ki, majd ziccerben Gróf mellett a jobb alsóba lőtt (0-1).

A Fradi vezető gólja a Honvéd ellen

Egy könnyelmű kispesti hiba saját térfélen, a Ferencváros büntetett és Petriak góljával vezet a szünetben.Az NB I. 8. fordulójának rangadóját az M4 Sporton vagy a linkre kattintva nézheted élőben: http://bit.ly/2pgVErz

Közzétette: M4Sport – 2018. szeptember 15., szombat

A túloldalon Holender távoli lövéssel, Baráth közeli fejessel próbálkozott, de nem tudott nyomást gyakorolni ellenfelére a Honvéd. Bőle egy emeléssel próbálta megduplázni a Fradi előnyét, de célt tévesztett, hazai részről pedig N’Gog futotta le Leandrót, ziccerbe került, de Dibuszba lőtt. A játékrészt Spirovski sárga lapja és Heffler sorfalról levágódó szabadrúgása zárta.

A második félidő elején közel járt a második góljához a Ferencváros, Bőle fejese azonban centikkel elkerülte Gróf kapuját. Az 55. percben a Honvéd hálóőre ütötte el a labdát Petrjak elől, azonban pont Bőle elé, aki kevéssel elvétette az üres kaput. Ezt követően feljebb jött a Honvéd, többet támadtak a kispestiek, de komoly helyzetekig nem jutottak. A hosszabbításban Danilo fejese jelentette a meccs utolsó eseményét, de Dibusz könnyedén védett.

A Fradi a Honvéd legyőzésével kihasználta a Vidi botlását, és növelte az előnyét a tabella élén.

Honvéd – Ferencváros 0-1

Gólszerző: Petrjak 16.

ÍGY ÁLL AZ NB I – KATTINTS!