Ferencváros – DVSC 2-1 (Isael 14., Varga 57. ill. Pávkovics 43.)

A vendégek kezdték motiváltabban a mérkőzést, próbálták merész letámadással megzavarni a már bajnok Fradit labdajáratását. A bátor játék azonban nem vezetett eredményre: a 14. percben Lovrencsics beadását Szignyevics gurította Isael elé, aki kissé kiszorított helyzetből a léc alá vágta a labdát (1-0). A gól megzavarta a vendégeket, a csapatösszhang kissé megsínylette a korai hátrányba kerülést, ám az első félidő hajrájára komoly helyzetekkel feledtették a korábbi nehézségeket: előbb Bódi alakított ki ajtó-ablak helyzetet Ferenczinek, majd a támadó adott gólpasszt szögletből Pávkovicsnak, aki a 42. percben jól helyezkedve fejelt a Fradi kapujába (1-1).

A DVSC át tudta menteni a lendületét a második félidőre, több szép támadást is vezettek, ám az 57. percben szinte a semmiből ismét vezetést szereztek a zöld-fehérek: Isael húzott középre a bal szélről, és szöktette Varga Rolandot, aki Nagy Sándor mellett a kapuba pöckölt (2-1). A következő percek ismét Fradi-dominanciával teltek el, amihez Böde becserélése is hozzájárult. A 70. percben a Fradi csatára szerzett harcosan labdát 40 méterre a kaputól, és próbált a kint álló Nagy Sándor fölött a kapuba emelni, de a debreceni kapus nagy sprint árán védeni tudott. Üröm az örömben vendég részről, hogy a hálóőr belesérült a hősies mentésbe, a helyén Kosicky folytatta a játékot. Bár a hajrában még küzdött a pontszerzésért a Loki, de Frimpong rendre a helyén volt, így komoly lehetőséget már nem alakíthattak ki.

A DVSC vereségével továbbra is éles marad a bronzéremért folytatott harc, az utolsó fordulóban a Loki mellett az Újpest és a Honvéd is felléphet még a dobogóra.

Az NB I állása: 

Tabella: adatbank.mlsz.hu