Első szerdai felkészülési mérkőzésén a Paksi FC-t fogadta a Ferencvárosi TC a Népligeti Sportközpontban.

A Fradi klubhonlapjának beszámolója szerint az első tizenöt percben két helyzetet is kidolgozott a fővárosi együttes, ám előbb Holczer védett nagyot Szignyevics lövésénél, majd Heister kevéssel lőtt a bal kapufa mellé. Ezt követően a Ferencváros kapuja előtt is történtek események, a 19. percben Böde passza után Hahn kísérletezett, tíz minutummal később pedig Böde indította Szabót a bal oldalon, a középre lőtt labdáját szögletre mentették a hazai védők. A félidőig még Szignyevics, Otigba és Lódico is próbálkozott, de egyikük sem járt sikerrel.

A második játékrész egy szép vendég akcióval vette kezdetét, Osváth jobb oldali beadását Sajbán szép mozdulattal lőtte mellé, majd pár perccel később a bajnokságban rendkívül magabiztosan védő Rácz védett nagyot Tokmac látványos lövése után. Az 58. percben az egyik paksi védő tisztázott a gólvonalról Lódico helyzeténél.

A hajrában kis híján megnyerte a meccset a tolnai együttes, a 86. percben Vargának kellett nagyot védenie, végül pedig maradt a 0-0.

Felkészülési mérkőzés, Népliget

Ferencváros–Paks 0-0

FTC: Gróf (Varga Á., 62.) – Lovrencsics (Botka, 62.), Frimpong, Otigba, Heister – Sigér (Haratin, 62.), Vécsei – Ramadan, Lodico, Tokmac – Szignyevics.

Paks: Holczer – Poór, Kelemen, Gévay, Szabó – Kecskés, Bertus, Könyves, Szakály – Hahn, Böde
2. félidő: Rácz – Báló, Szélpál, Lenzsér, Osváth – Balogh, Windecker, Bor, Papp – Haraszti, Sajbán